!!!!

Hej! Är lite sur just nu!! Fick inte vara med på klassfotot för man är väll tydligen för ful för att få vara med....
Men aja har suttit och fixat min tatuering så den 18 ska man tatuera sig ;) och den 29 november ska man på 100% PARTY så då ska man TAGGA ;)<3


Hej!

Jag vill bara säga det att jag mår jävligt bra av att slippa eran jävla skitsnack ;) fattar inte hur ni kunde/kan vara så omogna? Jag har hittat min plats och jag har mognat till mig och vet att man sårar den personen som fan och att man bara är falsk som håller på så och sen att man ljuger om det sen det har jag aldrig fattar varför man måste göra det vara för Att verka bra!!! Patetiska är ni alla som snackar skit. Om ni har ngt att säga säg det till den personenen i stället än att snacka bakom ryggen på den personen!!! Tack för mig hej ;)


Puss!

Puss på er alla som har växt upp från allt skitsnack :)


Helgen :)

Denna helg har det varit fullt upp med bilträffar och massa roliga saker :)
T.ex. Att isaacs katt åt en fågel när vi kom ut och skulle åka iväg till hans farmor i söndags ;) och så körde han på en skylt som visar att det är vägbygge så att backspegeln gick sönder xD och så fick jag övnings köra ;) och lördagen var det strippen på morgonen och på kvällen var det Västerviks träffen och alla videos lägger jag ut videorna på viddy om ni vill se så heter jag Malin prinsessan wilensjö svensson ;)

I dag:
Idag så svimmade jag i duschen så det blev att stanna hemma efter som att jag fick ont i huvudet och jag får inte anstränga mig efter :/ men i morgon blir det att dra till skolan sen ska man kolla på en lägenhet med isaac och sen ska man klippa mig :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1755317/images/2012/pic_504e22ecddf2b347c200057f.jpg" class="image">


Förkyld!!!

Tjoo! Just nu sitter man hos natta men becca och chillar sen ska vi ner på stan med linda och så ska man äta ngt :)<3 sen vid ett ska man med älsklingen och fixa lite saker och så ska man på fest i kväll och i morgon är det bilträff här i västervik :)


RSS 2.0